viernes, 24 de febrero de 2017

KOLABORATZAILEAK


Gure produktuaren kalitate gorena bermatzeko, GAZTELUA txahal okela-carne de ternera enpresan honako hauekin egiten dugu lan:



 PIENSOS URGOSA



Ganadu ustiategiaren pentsu banatzailea da.

Helbidea: Bitorialanda kalea 19, 01010 Vitoria-Gasteiz (Araba). Telefonoa: 945 24 49 93




ZUBILLAGA S.L. Hiltegia



Txahalak hil, txikitu eta ontziratzen dituen hiltegia da.

"Zubillaga hiltegia publikoa da, irabazi-asmorik gabea, eta prestatze tradizionala erabiltzen du, baserritarren irabaziak handitzeko eta kalitatezko okela bermatzeko.

- Prestatze tradizionala: onurak baserritarrarentzat eta kontsumitzailearentzat.
- Kalitatea: kalitatezko okela eta kalitatezko zerbitzua.
- Zaporea: kontsumitzailea asebetetzea, okela jaten jarrai dezan.
- Etorkizuna: baserritarraren etorkizuna eta Euskal Herriko elikadura-burujabetza babestu nahi ditugu."  (Iturria: www.zubillagahiltegia.com)







Helbidea: Zubillaga auzoa z.g., Oñati 20560 (Gipuzkoa). Telefonoa 943 78 21 93
E-maila: bulegoa@zubillagahiltegia.com
Web-orria: www.zubillagahiltegia.com



 Albaitaria ISMAEL ARRIOLA BASKARAN. Elkargokide zk. BI - 590



Ustiategiko albaitaria da. Esperientzia askokoa eta profesionala.


FAMILIA



Funtsezkoa da guretzako familiaren eta beste abeltzain batzuen babesa proiektu hau aurrera eramateko.



BEZEROA



Kontsumitzailea da azken hitza duena. Bere balioespena eta kritika eraikitzailea lagungarri zaizkigu hobetzen jarraitzeko.






No hay comentarios:

Publicar un comentario